De favoriete hotspots van SX-zangeres Stefanie Callebaut

Je kent SX als de indiepopgroep verantwoordelijk voor gigahit Black Video en Stefanie Callebaut als de frontvrouw die met haar machtige stem en de allures van een Griekse godin over het podium davert. Of als een West-Vlaamse godin, want dáár liggen haar roots, en daar heeft ze haar favoriete hotspots.

charlouVitamientjes voor de winter
“Charlou verkoopt geliefde, maar soms bijna vergeten lekkernijen gecombineerd met nieuwe delicatessen. Alle producten zijn zorgvuldig gekozen en er is geen overaanbod. Zelf ben ik grote fan van de huisgemaakt confituur, gebak en citroenjenever, maar je kunt er ook langsgaan voor een kop koffie of thee. ’s Winters spring ik er vaak binnen om op te warmen met een heerlijk ‘Wintervitamientje’. In de zomer ga ik dan weer voor de zelfgemaakte ‘IJsthee’.”
> Charlou Delicatessen, Voorstraat 39 in Kortrijk.

Taste&Colours(c)dirkjan decockWilde planten eten
“Taste and Colours is een intiem belevingsrestaurant waar fruit, groenten, eetbare wilde planten en kruiden centraal staan. Het eigenzinnige karakter van Chef Dirkjan weerspiegelt zich in een oase van kleuren en smaken. Een artistieke keuken met de nadruk op finesse.”
> Taste and Colours, Groeningelaan 22 in Kortrijk.

cormanMust-visit voor boekenwurmen
“Geen bezoek aan Oostende zonder een stop bij deze boekenwinkel. We blijven er altijd een hele tijd plakken en stappen er zelden buiten zonder nieuwe aanwinst.”
> Boekhandel Corman, Witte Nonnenstraat 38 in Oostende.

Viva vintage
“Een tweedehandswinkel die op het eerste zicht eerder ouderwets en niet zo trendy oogt, maar niets is minder waar. Ik kocht er mijn eerste paar Chanel schoenen voor nog geen vijftig euro.”
> Second Life, Witte Nonnenstraat 33 in Oostende.

Plaats een reactie

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑